Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Den Hoed Training & Coaching

begeleiding van individuen en teamsFluitekruid 35
3892AE Zeewolde

Telefoon:

06-46435379

E-mail:

Website:

http://www.denhoedtc.nl

KvK:

39097018

Specialiteiten:
Coaching, training, intervisie en procesbegeleiding

Bedrijfsomschrijving:
Bij Den Hoed Training & Coaching ontdek je wat je drijfveren zijn, waar je kracht zit en hoe je deze het beste kunt inzetten. Door respectvolle confrontatie, scherpe vraagstelling en heldere analyse word je effectief begeleid. Den Hoed Training & Coaching begeleidt mensen en organisaties in de profit en non-profit sector.

Bedrijfsgeschiedenis:
Den Hoed Training & Coaching, het bureau van Caroline den Hoed, is opgericht in 2009. Van 2005 tot 2007 is Caroline als teamtrainer werkzaam geweest bij Mensen in Bedrijf. Van 1999 tot 2005 heeft Caroline gewerkt bij een van de grotere trainingsbureaus van Nederland als communicatietrainer en accountmanager.

Social Media

Den Hoed Training & Coaching is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.